En Christmas som blev mer än merry

Så var vi framme vid annandag jul, en trött annandag jul. Igår var det alltså juldag och även om det tog emot att lämna underbart julfirande med pojkvännen i Dalarna så blev den ändå både fin och röjig. Mormor höll enligt tradition den årliga juldagsmiddagen där jag fick mysa med henne och hänga med alla de barn som en efter en ploppar upp i släkten. Utöver det var det som det ibland kan vara med släkt, jag har helt enkelt svårt att känna igen mig i de flesta av dem. I detta fall är det ändå tur. Efter middagen slog jag ihop mig med ett stycke Lea och ett stycke HP och tog oss hem till mig. När vi druckit oss i form begav vi oss tll Spyan där det ägdes två dansgolv, slukades shots och shitchattades med Fredrik Lindström. Bra man det där, oerhört ödmjuk och trevlig.

Och inte så bara så gjordes aftonen till en bal på slottet. Dock med pojkvännen way för många mil bort och en tom säng som avslut. But still - fantastisk kväll. Tack hot stuffs och herr Lindström, det gör vi om.

I övrigt tack alla som gjort min jul mer magisk än någonsin (paus för pojkvän att ta och suga åt sig lite extra). Tack vare er längtar jag redan till nästa.

Allmänt | | Kommentera |
Upp